Korting van Uitert - KBO Maasdriel

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Laag voor extra pagina's

Leden van KBO Maasdriel krijgen korting bij
Chris van Uitert Tweewielers!


Chris van Uitert draagt KBO Maasdriel een warm hart toe en heeft ons benaderd om de KBO een kortingsregeling aan te bieden op fietsen, accessoires, onderdelen en reparaties. De korting bedraagt 10 % van de aankoopsom. Dit aanbod is bedoeld voor alle leden van KBO Maasdriel op vertoon van een geldige ledenpas.

Leden kunnen rechtstreeks zaken doen met dhr. Chris van Uitert, Teisterbandstraat 37 in Kerkdriel, telefoon 0418637037

Alle aankopen reparaties enz. verlopen rechtstreeks via de rijwielhandelaar,
KBO Maasdriel is hierin geen partij en aanvaardt geen aansprakelijkheid in welke vorm dan ook.
Hieronder de voorwaarden.
Kortingsregeling bij Chris van Uitert rijwielhandel


-De korting van 10% heeft betrekking op: Accessoires, Arbeid en fietsen, uitgezonderd aanbiedingen, reeds afgeprijsde fietsen en acties. Wilt u een fiets inruilen, vraag dan naar de voorwaarden. -De korting geldt voor alle merken waar wij dealer van zijn.
Batavus, Gazelle, Sparta, Union, Trek en Loekie.
-Leden die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een fiets, vantevoren vermelden dat u lid bent, dit voorkomt onduidelijkheid achteraf en is makkelijker te factureren, (anders moet er achteraf een nieuwe factuur gemaakt- en de bestaande gecrediteerd  worden)
-Leden die een fiets ter reparatie aanbieden, bij het aanbieden van de reparatie aangeven dat u lid zijn van KBO bent.

-Bij aankoop van een tas of mand en onderdelen die vanuit de winkel, rechtstreeks aan de kassa worden afgerekend, is dit geen probleem, hierop wordt direct 10% kassakorting gegeven.Cool fietsnieuws,

Ervaring eerste jaar van samenwerking met Chris van Uitert rijwielhandel in Kerkdriel.

Het is weer een tijdje geleden dat ik samen met Nico en Henk besloten heb om de leden van KBO Maasdriel wat extra korting te geven.
In het begin zagen we al meteen meer aanloop van leden  KBO, leuk voor die mensen en ook voor ons.
Na wat aanloop moeilijkheden in het begin, zwaaien de meeste KBO leden nu meteen met hun pasje bij aankoop van een tas, mand, reparatie of een fiets.

Soms leidt dat tot lachwekkende situaties zoals; dat blonde meisje van een jaar of acht/negen die een bel voor haar fiets moest hebben, en er een uitkoos van € 2,95. Bij de kassa zwaait ze vrolijk met het KBO pasje "mijn oma betaalt" zegt ze, die krijgt toch korting??
Daar sta je dan, uuh ja maar, de korting geldt natuurlijk alleen voor aankopen van Oma, maar zeg dat maar eens tegen die blauwe kijkers die net boven de toonbank uitkomen…..
Dat is dan € 2,95 – 10% = afgerond € 2,65. Ze kijkt me aan en vraagt wil u de bel  er ook even opzetten? Ja natuurlijk schroef ik de bel er even op; "kost dat meer"? vraagt ze, nee dat is service, "service"zegt ze, wat is dat? Nou ja, service betekent in dit geval dat we het gratis doen. Zo die zit erop en doe de groetjes maar aan oma! Lachend vertrekt ze en zwaait nog een keer doei.
Dat zijn nu een van die dingen die het leven van de fietsenmaker leuk maken.

Wij wensen alle lezers van de Achtkant namens "Chris van Uitert tweewielers" veel gezondheid en een goed nieuw(fiets)jaar 2014 toe,

Chris, Corné, Linda en Martijn

Noot; In het voorjaar 2014 gaan we nog een middagje uitleg geven over verantwoord E-bike gebruik. KBO Maasdriel houdt u op de hoogte.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu